Headhunting Stockholm

Vi hittar drömkandidaten till drömjobbet |

Om oss

SVERIGELEDANDE INOM REKRYTERING

Vi är ett starkt växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag med verksamhet i Stockholm och hela Sverige. Vår verksamhet är främst riktad mot tjänstemannayrken och vi sätter stort värde i att hitta rätt personer till rätt positioner i företagen. Letar du efter ett nytt inspirerande arbete eller kunnig personal så är det oss du ska vända dig till. Vi vet hur viktig den enskilde medarbetaren är för varje företags verksamhet.

Vi arbetar alltid hårt och med stor lyhördhet för att kunna hitta drömkandidaten för våra kunder och drömjobbet till våra kandidater. För att nå detta mål använder vi oss av en enkel, trygg och träffsäker rekryteringsprocess.

Stor erfarenhet av rekryteringsbranschen

Vi är ett rekryteringsföretag med stor erfarenhet av branschen. Vi har sedan starten växt till att bli ett ledande företag inom rekrytering och headhunting i Stockholm och hela landet. Vår verksamhets grundidé är att hjälpa våra kunder att hitta högkvalitativa kandidater genom snabba rekryteringsprocesser. Våra rekryterare och headhunters är erfarna och kunniga och har stor erfarenhet från försäljning och vi använder vårt eget analysverktyg. 

 

 

Våra headhunters kan hjälpa dig att hitta duktiga medarbetare!