Headhunting Stockholm

Vi hittar drömkandidaten till drömjobbet |

Sök jobb

SKICKA DITT CV SÅ HJÄLPER VI DIG ATT HITTA JOBBET

Vi kan även erbjuda hjälp till den som letar efter nya jobbutmaningar. Välkommen att söka jobb med hjälp av oss.

Om du registrerar ett cv hos oss så blir du en kandidat i vår profilbank. Sedan får du kompetent hjälp av våra professionella medarbetare, samtliga med stor erfarenhet från affärslivet.

Genom kandidatbanken matchar vi dig och alla våra andra kandidater, på daglig basis och givetvtis med fullständig sekretess. Regelverket för tillgång till våra databaser är stenhårt, och uppgifterna delas aldrig med en annan part.

Vårt system matchar inte med automatik, istället är våra rekryterare individuellt engagerade i varje kandidat. Registrera ditt cv hos oss – dina chanser till ett bra nytt jobb blir större om du får tillgång till vårt stora nätverk av företag och arbetsgivare via profilbanken.

jobbintervju

Skriva CV – några matnyttiga tips

För att sin jobbjakt ska lyckas är det viktigt att skriva en intresseväckande och bra cv som presenterar dig på ett positivt sätt. Här bjuder vi på några tips om hur man skriver en bra cv.

Håll det tydligt och enkelt

En enkel och tydlig struktur där dina erfarenheter, kunskaper och personliga egenskaper kommer fram på ett bra sätt är viktigast av allt i ett cv.  Se till att dina senaste erfarenheter står först, så arbetsgivaren inte behöver leta.

Anpassa ditt cv efter jobbet du söker

Det är viktigt att lyfta fram de erfarenheter och kunskaper som är relevanta för just det jobb som du söker. Lista inte allt, välj i stället ett urval som är av betydelse i det aktuella fallet.

Utbildning och arbetslivserfarenhet

Berätta om de utbildningar som kan vara relevanta för arbetsgivaren. Samma sak när det gäller dina erfarenheter från arbetslivet, beskriv de jobb och praktikplatser där dina erfarenheter kan ha betydelse för den nya arbetsplatsen.

Andra kunskaper och erfarenheter

Vad kan du mer som kan ge dig ett försteg i rekryteringen? Kunskaper i olika IT-verktyg, språkkunskaper, erfarenheter från föreningsliv, om du har körkort. Allt detta kan ha stor betydelse för arbetsgivare.

Referenser

Referenser från tidigare arbetsgivare efterfrågas ofta. Det bör handla om personer som känner dig väl från arbetslivet. Har du liten arbetslivserfarenhet kan du lämna referenser från exempelvis lärare eller kontakter som du har haft i idrotts- eller kulturföreningar.

Våra headhunters kan hjälpa dig att hitta duktiga medarbetare!